Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrnový krém s ricottou

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • a pepř, podle potřeby sůl
  • podle potřeby vývar
  • 1 plechovka cizrna
  • podle potřeby máslo
  • hoblinky Gran Moravia, podle chuti
  • speciale, 1 balení riccota
  • 1 kus pórek

Pracovní postup:

Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. V nepřilnavém hrnci rozpustíme máslo a pórek na něm orestujeme. Přidáme slitou cizrnu, zalijeme teplým vývarem a chvíli povaříme. Pak tyčovým mixérem všechno rozmixujeme, postupně přidáváme po lžících ricottu, dokud nebude mít krém požadovanou hustotu. Osolíme, opepříme a ozdobíme hoblinkami sýru. Krém můžeme ještě dochutit opečenými kostičkami pancetty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!