Staňte se našimi fanoušky na:

Čočka na kyselo z předvařené čočky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci usmažíme na oleji cibuli do zlatova. Přidáme čočku, jemně orestujeme a přilijeme vodu, ve které se čočka vaří. Před dovařením čočku osolíme, opepříme. Následně čočku zaprášíme hladkou moukou. Kdo má rád česnek, může přidat utřený česnek. Okyselíme octem dle chuti. Podáváme s chlebem, vajíčkem a okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |3. března 2014
Super, ukládám Odpovědět
jitulka |13. června 2013
mnam Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
u nás oblíbená:-)) Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
dobrou chut ;) Odpovědět
lucie.l.farova |11. května 2013
jj..je moc dobrá:-) Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
LadyAnn |6. května 2013
to mám ráda Odpovědět
Linda |6. května 2013
mám ráda Odpovědět
snilek21 |5. května 2013
čočku můžeme Odpovědět
maka |5. května 2013
klasicka mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!