Staňte se našimi fanoušky na:

Čočka na kyselo z předvařené čočky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci usmažíme na oleji cibuli do zlatova. Přidáme čočku, jemně orestujeme a přilijeme vodu, ve které se čočka vaří. Před dovařením čočku osolíme, opepříme. Následně čočku zaprášíme hladkou moukou. Kdo má rád česnek, může přidat utřený česnek. Okyselíme octem dle chuti. Podáváme s chlebem, vajíčkem a okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Barficka |5. května 2013
klásiká Odpovědět
Gabrielle |5. května 2013
také děláme výborná Odpovědět
nikita066 |5. května 2013
díky za recept Odpovědět
edita.albrechtova |5. května 2013
a s párkem nebo klobáskou!!mnam!! Odpovědět
martina.molerova |5. května 2013
občas dělám,ale zahuštuji zasmaškou.. Odpovědět
slavuska |5. května 2013
já čočku nemusím, ale občas dělám pro přítele Odpovědět
hlinik|30. řijna 2013
udělám v sobotu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!