Staňte se našimi fanoušky na:

Čočka po brněnsku

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předem namočenou čočku uvaříme do poloměkka s bujony. Pak přidáme mrkev a celer. Na sádle osmahneme cibulku a zaprášíme moukou. Cibulovou jíšku přidáme do zcezené čočky. Dochutíme citrónovou šťávou, solí, pepřem a petrželkou. Nakonec vmícháme smetanu. Podáváme s čerstvým chlebem. Pro masožravce můžeme servírovat s uzenou krkovicí nebo s uzeným kuřecím stehnem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |3. března 2014
Ukládám Odpovědět
kymlal |5. ledna 2014
rychlovka Odpovědět
Hanina |3. ledna 2014
ale je dobrá Odpovědět
vilemina |3. ledna 2014
Zdá se, že je opravdu velmi, velmi nefotogenická... Odpovědět
kockaviky |2. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
Kuchař3|16. února 2014
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!