Staňte se našimi fanoušky na:

Čočkové rizoto s tempehem

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
59× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si rýži dle návodu. Uvaříme čočku. Na pánvi na troše olivového oleje opečeme cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme tempeh nakrájený na kostičky a pak přidáme uvařenou čočku. Ochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme vařenou rýži. Vše promícháme a dle potřeby dochutíme oblíbeným kořením a solí. Na talíři vše můžeme ještě posypat strouhaným sýrem či polít zakysanou smetanou s rozmačkaným česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |23. června 2013
Tempeh je výrobek ze sóji, podobně jako asi více známé tofu. Akorát má jinou strukturu i jiné nutriční složení. Díky fermentaci má tempeh nejen vysoký podíl proteinů, vláknin a vitamínů, ale také intenzivnější aroma. Používá se jako náhražka masa. Odpovědět
Bohu |23. června 2013
co je tempeh a kde ho koupím? Odpovědět
laetti |20. června 2013
neznám :-) ale zkusím Odpovědět
Peťa:-) |19. června 2013
přidávám si k oblíbeným pro exotičnost Odpovědět
Michele |19. června 2013
Děkuji :) Odpovědět
KOBERENATA|31. ledna 2015
GOOD! Odpovědět
Kocourek2014|20. prosince 2014
zajímavé Odpovědět
Adresa|25. července 2014
To bude dobrota! Odpovědět
DVOJIR|2. listopadu 2013
to neznám Odpovědět
radana2|27. řijna 2013
To je zajímavé. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!