Staňte se našimi fanoušky na:

Čočkové rizoto s tempehem

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
59× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si rýži dle návodu. Uvaříme čočku. Na pánvi na troše olivového oleje opečeme cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme tempeh nakrájený na kostičky a pak přidáme uvařenou čočku. Ochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme vařenou rýži. Vše promícháme a dle potřeby dochutíme oblíbeným kořením a solí. Na talíři vše můžeme ještě posypat strouhaným sýrem či polít zakysanou smetanou s rozmačkaným česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jirka007|13. července 2013
To manželka nevaří. Odpovědět
Jirka007|13. července 2013
Taky tempeh neznám. Odpovědět
Vltava|13. července 2013
chutná to zvláštně Odpovědět
Atlas|2. července 2013
Neznám. Jak to chutná? Odpovědět
šj001|29. června 2013
Viděla jsem ho například i v Bille. Odpovědět
MAZEC|23. června 2013
Tempeh znám. Je dobry. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!