Žloutky dejte každý zvlášť, z bílku ušlehejte tuhý sníh, přidejte cukr a vyšlehejte hladkou pěnu. Šlehačku také ušlehejte dotuha. ve vodní lázni rozpusťte mléčnou čokoládu, přidejte polovinu mléka, žloutek a prošlehejte metličkou. Až čokoláda trochu zchladne, vmíchejte nejdřív 2/3 pěny z bílků a pak i 2/3 šlehačky. Krém naplňte do poloviny formičky vyložené voskovým papírem (aby šla dobře stáhnout) a dejte do lednice ztuhnout. Stejně připravte krém z tmavé čokolády, jen s tím rozdílem, že použijete zbylou 1/3 bílkové pěny a 1/3 šlehačky. Naplňte druhou polovinu formičky a dejte do lednice ztuhnout. Po ztuhnutí stáhněte formičku, odstraňte papír a ozdobte ovocem. Rozdělením pěny z bílků a šlehačky na dvě třetiny a jednu třetinu budete mít jeden krém měkčí.