Rozpustíme čokoládu s 2 lžícemi likéru ve vodní lázni, vmícháme 4 žloutky. Kakao a pomerančovou kůru rozmícháme ve smetaně a tu přidáme do čokolády, uložíme na 4 hodiny do chladu. Máslo s vanilkovým cukrem a skořicí utřeme do pěny. Střídavě do ní přidáváme 3 žloutky, mléko a mouku. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přisypáváme 100g cukru, pak ho vmícháme do těsta. Rozehřejeme oplatkovač a potřeme olejem. Z těsta dozlatova upečeme 6 oplatek. Oloupané pomeranče rozebereme na dílky a pokapeme zbylým likérem. Kumkváty omyjeme a rozkrájíme na tenké plátky. V hrnci pomalu ohříváme 30g cukru s 3 lžícemi vody, dokud se nerozpustí. Přidáme zavařeninu, kumkváty a na malém ohni vaříme v cukrovém sirupu, dokud se tekutina úplně neodpaří a ovoce nezesklovatí. Kumkváty promícháme s dílky pomeranče a ovoce rozdělíme na oplatky. Navrch přidáme po lžíci pěny a můžeme ještě posypat posekanými pistáciemi.