Rozpustíme čokoládu a necháme ji trochu vychladnout. Z bílků ušleháme sníh. Žloutky našleháme s cukrem a vodou do pěny. Vmícháme čokoládu. Lehce přimícháme mouku s práškem do pečiva a sníh. Pečeme na pečícím papíru v předehřáté troubě na 225°C asi 12 minut. Piškot vyklopíme na utěrku posypanou cukrem, stáhneme papír a lehce srolujeme. Namočíme želatinu. Ušleháme šlehačku a osladíme cukrem i vanilkovým cukrem. Želatinu rozpustíme a vmícháme do šlehačky. Vychlazený piškot rozvineme a potřeme šlehačkou. Větší část mandarinek naskládáme na piškot a srolujeme. Zdobíme šlehačkou, čokoládovými hoblinami a mandarinkami. NA NÁPLŇ A OZDOBU: 3 plátky čiré želatiny 300 g šlehačky 1 vanilkový cukr 1 lžíce cukru 1 mandarinkový cukr čokoládové hobliny