Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládové bonbony s kávovou náplní

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čokoládu pomalu rozpustíme za stálého míchání v horké vodní lázni, která nesmí vřít (má mít asi 80°C) ani teplota čokolády při rozpouštění by neměla přesáhnout 60°C. Papírové košíčky vytřeme štětečkem slabou vrstvou čokolády a dáme do ledničky ztuhnout. Postup zopakujeme, aby byla vrstva čokolády silnější. Dáme znovu ztuhnout a pak košíčky sloupneme. Kávu spaříme 4 lžícemi vody, změklé máslo utřeme s cukrem a kávou do pěny, pak přidáme brandy. Čokoládové "skořápky" plníme krémem, povrch potřeme čokoládou a ztuhlé bonbonky otočíme dnem vzhůru, dáme je do papírových košíčků a ozdobíme je marcipánovým kávovým zrnkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!