Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládové croissanty

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si kvásek a necháme ho vzejít. Na vál prosijeme mouku a přidáme všechny ingredience. Zaděláme těsto a necháme 1/2 hodiny v teple kynout. Poté těsto rozválíme do kruhové placky a rozkrájíme jí na trojúhelníky. Na každý pak dáme kousek čokolády a zarolujeme směrem ke špičce (ke kratší straně). Konce trojúhelníků ohneme do tvaru rohlíku, přeneseme na tukem vymazaný nebo pečícím papírem vyložený plech a potřeme žloutkem. Pečeme dozlatova při 200°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |3. července 2014
vypadá dobře Odpovědět
kymlal |19. února 2014
zkusím Odpovědět
svatava.adamova |18. června 2013
vyzkouším Odpovědět
šanela |18. března 2013
je to fakt croissant? potřela bych tukem celý trojůhelník, aby se to trochu odlupovalo, jinak to vidím jako sladký rohlík... Odpovědět
Trudka4 |18. března 2013
Vyzkouším i s jinými náplněmi. Odpovědět
JanaB |27. února 2013
Pochutnala bych si. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!