Při přípravě těchto klasických francouzských sušenek, pečených ve formičkách připomínajících svatojakubské mušle, se budeme muset spokojit s našimi formičkami na medvědí pracičky. Vymažte formičky. Předehřejte troubu na 200 °C (plynová trouba stupeň 6). V malém kastrolku rozpusťte máslo na mírném ohni, až lehce zhnědne. Odstavte z ohně, přidejte čokoládu a dohladka rozmíchejte. V menší misce smíchejte mouku a kakao. Ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, šlehejte ve vysoké míse vejce, cukr a med doběla, až získají krémovou konzistenci. Ručně vmíchejte polovinu čokoládové směsi. Zlehka přimíchejte mouku a kakao a pak přidejte zbylou čokoládovou směs. Vše dobře promíchejte. Pomocí lžíce naplňte formičky těstem. Pečte cca 10-12 minut, píchnete-li do těsta lehce prstem, neměl by v něm zůstat dolíček. Nechte ve formičkách chladnout 10 minut. Přendejte madlenky na mřížku, aby zcela vychladly.