Pozn.: Přesné ingredience na výrobu náplně jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích). Mini mufiny: V malé misce rozpusťte droždí v mléce s vodou. Vmíchejte cukr a nechte stát 15 minut, dokud kvasnice nenapění. Dejte do velké mísy mouku, kakao a sůl. Zvolna vmíchejte vzpěněné kvasnice. Přendejte na lehce pomoučenou pracovní plochu a zpracovávejte těsto 3 minuty. Přidejte čokoládu a máslo a zpracovávejte dál dohladka 10-15 minut, až se vám těsto přestane lepit na ruce a bude rovnoměrně zbarvené čokoládou. Vytvarujte z těsta kouli a zakryjte ji utěrkou. Nechte na teplém místě kynout cca 1 hodinu 30 minut, až těsto zdvojnásobí svůj objem. Předehřejte troubu na 180 °C (plynová trouba stupeň 4). Vymažte máslem dvě formy na 12 mini mufinů. Rozdělte těsto na 20-24 kousků o velikosti vlašského ořechu a dejte do mufinových formiček. Potřete svrchu mlékem a pečte 15-20 minut. Pro kontrolu píchněte do středu těsta špejlí, po vytažení by měla být suchá. Nechte mufiny vychladnout na drátěné mřížce. Náplň: Rozkrojte mufiny napůl a naplňte každý hrudkou sýra ribiola (310 g nebo jiného čerstvého krémového sýra) a plátkem salámu (150 g velmi tence nakrájeného kvalitního trvanlivého).