Co je to za pitominu? To už tu mohou být lupínky s mlékem :-) :-) Čokoládové mléko se dělátak, že rozehřeju čokoládu a postupně ji vmíchám do mléka či smetany. Nesmím vařit, jen tak přihřívat na cca 70 °C. Poté, až bude veškerá čokoláda rozpuštěna, mohu (ale nemusím a doporučuji toto neděla) osladit. Pokud chceme ledovou čokoládu, necháme vychladnout, při podávání zamícháme (ztuhne to krapet :-), poté dáme do sklenice zmrzlinu, nalejeme přes to, dáme na to trošku máty, skořice případně mandle, vrazíme brčko a lžičku a podáváme. Pokud horkou, tak nechladíme a rovnou chlemtáme:-) Tohle, co je tady uvedené, je slaboučké, čekal jsem od tohoto serveru větší kvalitu tedy...
Odpovědět