Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládové řezy s likérem - 16 kousků

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejlépe den předem připravíme pařížskou šlehačku: smetanu svaříme s 30g krupic.cukru a kakaem odstavíme, přidáme kousky čokolády a mícháme do rozpuštění. Žloutky vyšleháme s vanilk.cukrem, z bílků a 80g krupic. cukru připravíme tuhý sníh. Obě hmoty spojíme a vmícháme mandle, prosátou mouku a citronovu kůru. V pekáčku (nebo na plechu) rozm. 25x30, pečeme při 160° asi 40 minut. Krém vyšleháme na namažeme na korpus půokropený likérem. Polevu rozetřeme na krém a každý hotový řez ozdobíme jednou mochyní.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
martinnatr |10. června 2013
krásné Odpovědět
T3r3z |4. června 2013
Nejlepší je používat pečící papír :-) Odpovědět
JitkaS. |26. května 2013
mňamka :) Odpovědět
teginkalb |26. května 2013
to bude dobrota :) Odpovědět
Anna1960 |26. května 2013
super Odpovědět
Aidel |26. května 2013
Zkusím :-) Odpovědět
ehm |25. května 2013
anooo Odpovědět
Hrabča |25. května 2013
Ještě poznámka ..... když neseženu mochyni, asi je jedno jaké dám ovoce na ozdobu ??? Odpovědět
Hrabča |25. května 2013
to vypadá opravdu dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!