Obě čokolády nalámeme a rozpustíme v horkém mléce. Přivedeme k varu, přidáme máslo a mouku. Mícháme a vaříme dál, dokud se těsto neodlepuje od nádoby, necháme vychladnout. Žloutky vmícháme do těsta, bílky ušleháme se 60g cukru na tuhý sníh a s mletými ořechy opatrně zamícháme do čokoládového těsta. Formu vymažeme máslem a vysypeme 15g cukru. Naplníme čokoládovým těstem a pečeme asi 40 minut ve vodní lázni v troubě na 160°C. Ze 2 mandarinek ostrouháme kůru a všechny mandarinky oloupeme a rozdělíme na dílky, šťávu zachycujeme. Kůru a šťávu dáme s 80g cukru a vínem do hrnce, přidáme rozpůlený vanilkový lusk a badyán. Škrob rozmícháme se 2 lžícemi vody a vmícháme do omáčky, necháme krátce přejít varem. Omáčkou zalijeme dílky mandarinek a ochutíme pomerančovým likérem. Suflé vyndáme a podáváme horké obložené mandarinkami s omáčkou, ozdobíme čokoládovým sypáním a kakaem.