Pozn.: Přesné ingredience na výrobu čokoládové omáčky jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích). Předehřejte troubu na 200 °C (plynová trouba stupeň 6). Rozpusťte máslo a štětečkem vytřete 6 keramických zapékacích mističek. Vysypte vnitřky cukrem, který máte k dispozici navíc (1-2 lžíce). Pozor na stěny, zde se obvykle suflé přichytí, pokud nejsou cukrem dostatečně pokryté. Ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, ušlehejte žloutky a jednu třetinu cukru doběla, až získají krémovou konzistenci. Nízkou rychlostí vešlehejte mouku. Svařte v kastrolku na středním plameni mléko se zbývajícím cukrem. Nalijte za stálého míchání a po troškách na žloutky s cukrem. Směs nalijte zpátky do kastrolku a na mírném plameni pomalu povařte 2 minuty. Odstavte a vmíchejte čokoládu, až se úplně rozpustí a bude hladká. Zakryjte a nechte zcela vychladnout Ušlehejte bílky, až se začnou na sněhu tvořit růžky. Jednu třetinu ušlehaných bílků vmíchejte do vychladlé krémové směsi, přidejte mandle a pak zbývající sníh. Vlijte směs do připravených zapékacích mističek. Položte mističky na plech a pečte v troubě cca 20 minut, dokud nebudou nadýchané, ale pevné. Ihned podávejte s čokoládovou omáčkou po straně. Recept na čokoládovou omáčku: Dejte do kastrolku na střední oheň strouhanou hořkou čokoládu (300 g) a množství mléka (250 ml) a svařte. Rozpusťte ve zbylém mléce (250 ml) kukuřičný škrob (2 lžičky) a vmíchejte ho do čokolády spolu s pískovým cukrem (100 g). Na mírném ohni stále promíchávejte, dokud nezhoustne. Odstavte omáčku z ohně a ušlehejte dohladka.