Pozn.: Přesné ingredience na výrobu čokoládového sirupu jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích). Dejte do mixéru banán, čokoládový sirup, mléko a drcený led. Mixujte několik vteřin, až bude nápoj jako hustá kaše. Nalijte koktejl do 4 sklenic a podávejte. Recept na čokoládový sirup: Dejte do kastrolku světlý nerafinovaný cukr (400 g), vanilkový lusk (1 kus) a vařící vodu (300 ml) a svařte na středním ohni. Zmírněte plamen a nechte 5 minut pobublávat. Dejte do menší misky hořké kakao (85 g). Odstavte sirup z ohně a nalijte ho na kakao takové množství, že vytvoříte pastu. Promíchejte směs, aby se nevytvořily hrudky, a pak přidejte po troškách zbytek sirupu a rozmíchejte. Nechte vanilkový lusk v sirupu a dejte ho vychladit. Zcela vychladlý sirup přeceďte.