Mascarpone promícháme s vanilkovým jogurtem a Nutellou. Ušleháme šlehačku; želatinu namočíme na 10 minut do studené vody, vymačkáme a rozpustíme při mírné teplotě ve vymačkané vodě. Pak vmícháme do krému. Vmícháme polovinu šlehačky a dáme cca na 2 hodiny do chladničky. Z mléka, 20g cukru a vanilkového pudinku připravíme vanilkovou omáčku a necháme vychladnout, pak vmícháme zbytek šlehačky. Jablko bez jádřince nakrájíme na plátky, zbylý cukr necháme zkaramelizovat na pánvi bez tuku a jablkové plátky v něm obrátíme. Z čokoládového krému tvarujeme nočky a podáváme je s vanilkovou omáčkou a plátky jablek. Můžeme dozdobit lístky máty. Rada: Jednodušší a méně slavnostní - místo vanilkové omáčky přidat jahodové nebo jiné ovocné pyré, případně ovocná dřeň a vanilková zmrzlina.