1. Máslo spolu s čokoládou rozpusťte ve vodní lázni. 2. Vejce ušlehejte do pěny (1 – 2 minuty šlehání). Do pěny postupně, ale při stálém šlehání po lžících přidávejte cukr. 3. Čokoládu s máslem ručně zamíchejte do vzniklé pěny z vajec a cukru. Nakonec postupně přimíchejte předem prosátou mouku. 4. Formičky důkladně vymažte máslem a vysypte polohrubou moukou a poté naplňte těstem. 5. Vložte do předem vyhřáté trouby na 190 - 200°C na dobu cca 9 minut. Pozor, důležité je, aby prostředek těsta na hladině zůstal níž než kraje. Jakmile se udělá uprostřed špička, která by chtěla praskat a z ní by pak dokonce vyvěrala hnědá hmota, je fondant přepečený. 6. Upečené fondanty vyjměte z trouby a nechte pár minut vychladnout. Vyklopte a ozdobte malinovým přelivem. 7. Malinový přeliv připravíte ze zmražených malin, ke kterým přidáte trochu vody a zasypete je cukrem a 5 minut povaříte. Směs propasírujte. Nakonec přelivem ozdobte čokoládový fondant. K fondantu se dobře hodí i vanilková zmrzlina a kompotované ovoce.