Připravíme těsto. Smícháme mouku, Heru a lžíci cukru, přilijeme dle potřeby vodu a rychle vypracujeme těsto. Těsto vtlačíme do formy o průměru 24 cm a dáme do předehřáté trouby na 220°C péct asi na 15 minut. Necháme vychladnout. Připravíme si náplň. Plátky želatiny vložíme do misky se studenou vodou a necháme asi 5 minut bobtnat. V kastrůlku smícháme mléko, vejce, kakao, krupicový a vanilkový cukr, za stálého míchání přivedeme k varu a poté kastrůlek sejmeme z plotýnky. Plátky želatiny vyjmeme z vody, přidáme k čokoládové směsi a vše mícháme, dokud se želatina nerozpustí. Náplň rozetřeme na upečený korpus a necháme v ledničce ztuhnout. Šlehačku ušleháme se ztužovačem a cukrářským sáčkem koláč ozdobíme. Dozdobíme ještě okapanými kompotovanými mandarinkami.