Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládový koláč se zmrzlinou

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Všechny přísady na korpus spojíme a vtlačíme do koláčové formy. Pečeme 15 minut na 180°C, vyndáme a necháme zchladnout. Máslo s čokoládou rozpustíme v rendlíku, přidáme cukr, rozklepnutá vajíčka a špetku soli. Nakonec vmícháme mouku a hmotu nalijeme na předpečený korpus. Vrátíme do trouby a pečeme dalších 20 minut. Necháme vychladnout a poprášíme kakaem. Podáváme s vanilkovou zmrzlinou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!