Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládový krém

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dejte čokoládu do velké mísy a ponechte stranou. Ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, šlehejte žloutky s jednou třetinou cukru doběla, až získají krémovou konzistenci. Nízkou rychlostí všlehejte mouku. Dejte zbývající cukr a mléko do kastrolku na střední plamen a přiveďte k varu. Nalijte pozvolna horkou mléčnou směs na vaječnou směs a přitom nezapomeňte stále promíchávat. Směs nalijte zpět do kastrolku a na mírném ohni nechte pobublávat 2 minuty. Směs nalijte na čokoládu. Promíchávejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí. Zakryjte a nechte vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!