Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládový minidortík

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

150g másla, 150g cukru a žloutky utřeme do pěny, přidáme strouhanou čokoládu. Z bílků ušleháme tuhý sníh a přidáme ke směsi, nakonec vmícháme mouku. těsto naneseme na plech s pečícím papírem a pečeme 20 minut na 200°C. na krém utřeme 200g másla se změklou čokoládou a 100g cukru, nakonec přidáme kávu. Z upečeného těsta vykrajujeme kolečka, slepujeme krémem a slepené ozdobíme mandlemi a krémem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!