Sušenky nasypeme do sáčku a válečkem je rozdrtíme na drobečky. Utřeme máslo a smícháme hos drtí. Pekáček vyložíme alobalem, rozetřeme na něj těsto a upěchujeme - chladíme asi 30 minut. Namočíme želatinu, bílou čokoládu nalámeme na kousky a dáme do misky. Ve vodní lázni ji za stálého míchání pozvolna rozpustíme a pak ji necháme vychladnout, ale ne ztuhnout. Žloutky utřeme se žervé a přimícháme čokoládu. Vymačkáme a rozpustíme želetinu, smícháme ji s žervé krémem,a chladíme dalších 30 minut. Našleháme bílky i smetanu, po částech je vmícháme do krému, rozetřeme ho na korpus a dáme do chladničky - necháme minimálně 3 hodiny tuhnout. Rozpustíme čokoládu na vaření a rozetřeme ji na alobal - necháme ztuhnout a nožem nebo škrabkou, naškrábeme hoblinky. Dort jimi ozdobíme, vydatně posypeme kakaem.