Staňte se našimi fanoušky na:

Coleslaw s čedarem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí rozpulte a poté rozčtvrťte, odřízněte všechny dřevnaté části a pak jej nasekejte nebo nastrouhejte na tenké nudličky. Dejte do velké mísy, osolte, nechte chvilku odležet a pak jej rukama silně promačkejte a prohněťte jako těsto – zelí pustí šťávu a krásně zkřehne. Přidejte mrkev a cibuli. Vmíchejte cukr a čerstvě vymačkanou citronovou šťávu a dejte na hodinu odležet. Poté vmíchejte majonézu a případně pažitku a pořádně promíchejte, aby se majonéza rovnoměrně rozptýlila. Podle chuti dosolte, nakonec vmíchejte čedar. Nejlepší je salát odleželý jeden až dva dny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie 9 |25. ledna 2014
zkusím Odpovědět
david.kruml.1 |6. řijna 2013
paráda Odpovědět
Michi |12. června 2013
like Odpovědět
Mona22 |2. června 2013
zkusím Odpovědět
Bobina |29. dubna 2013
šup do oblíbených Odpovědět
TerezaGolanova|9. srpna 2013
Určitě vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!