Pozn.: Přesné ingredience na výrobu polevy jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích, viz. výše). Těsto: Ve středně velké míse smíchejte pšeničnou mouku, rýžovou mouku a sůl. Ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, šlehejte ve velké míse máslo s cukrem doběla, až získá krémovou konzistenci. Nízkou rychlostí vešlehejte suché přísady a vytvořte vláčné těsto. Vyklopte těsto na lehce pomoučený vál a důkladně prohněťte, aby bylo hladké. Těsto splácněte, zabalte do kuchyňské fólie a dejte na 30 minut chladit do lednice. Předehřejte troubu na 150 °C (plynová trouba stupeň 2). Vymažte čtyři plechy. Na lehce pomoučené ploše vyválejte těsto na tloušťku 5 mm. Vykrajujte kosočtverce dlouhé 4 cm. Kuchyňskou špachtlí přeneste cookies na plech a dodržujte mezi nimi vzdálenost 2,5 cm. Pečte 12-15 minut, dokud lehce nezezlátnou na okrajích. Přendejte je pak na mřížku, aby vychladly. Poleva z maracuji: V nádobě s dvojitým dnem smíchejte moučkový cukr (150 g), přeceděnou dřeň z maracuji (2 lžíce), změklé máslo (1 lžíce) a studenou vodu (1 lžíce) a pozvolna rozpusťte. Přelijte cookies polevou. Nechte 30 minut tuhnout. V nádobě s dvojitým dnem pozvolna rozpusťte nahrubo nasekanou bílou čokoládu (60 g) a tence pokapejte cookies. Nechte tuhnout dalších 30 min.