Oddělíme si žloutky a dobře rozšleháme metličkou. Na plotýnku dáme ohřívat smetanu s krupicovým cukrem. Otevřeme si vanilkový lusk a cca 1/2 lžičky dáme do kastrůlku se smetanou. Přivedeme k varu. Sundáme z plotýnky. Smetanovou směs pomalu přiléváme ke žloutkům. Dobře šleháme metličkou. Nakonec do směsi přilijeme rum. Směs rozdělíme do 4 formiček na Créme Brulée. Formičky dáme do pekáčku s teplou až horkou vodou. Hladina by měla být přes polovinu formičky. Pečeme při 180 st. Celsia cca 35 minut. Po vychladnutí dáme přes noc do ledničky. Před servírováním psypte hnědým cukrem tak, aby krém nebyl vidět a flambovací pistolí opalte, vytvoříte tak karamelovou krustu. Pokud nemáte flambovací pistoli zprudka zapečte v troubě.