Staňte se našimi fanoušky na:

Creme brulee z bílé čokolády

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) 500 ml smetany smícháme s nalámanou bílou čokoládou a zahříváme do rozpuštění. Poté necháme 10 minut odstát. 2) Z vanilkového lusku vyřízneme semínka a přidáme je do směsi. 3) 100 ml zbylé smetany prošleháme se žloutky a přidáme do čokoládové směsi. 4) Rozdělíme to do mističek na creme brulee a pečeme na 160 °C asi 20 minut. 5) Necháme vychladit aspoň 4 hodiny. 6) Posypeme cukrem a pod grilem zapečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |1. března 2016
Mňamka Odpovědět
sonizna |1. června 2015
Hned bych si dala Odpovědět
objev |26. května 2015
Pokud máme flambovací pistoli, můžeme cukr rozpustit jí. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!