Z droždí, teplého mléka a lžíce cukru necháme nejprve vzejít kvásek. Hladkou mouku smícháme se zbylým cukrem a špetkou soli, do důlku rozklepneme obě vejce, vlejem kvásek a vypracujeme pružné těsto. Přikryjeme utěrkou a dáme asi na hodinu kynout. Prohnětené těsto rozválíme do čtverce, do středu těsta položíme vedle sebe plátky másla, rohy těsta složíme k sobě jako do obálky. Znovu rozválíme na obdélník a třikrát do sebe složíme. Opět vyválíme a celý postup zopakujeme. Těsto zakryjeme vlhkou utěrkou a necháme ještě přibližně čtvrt hodiny v teple kynout. Vyválíme obdélník do velikosti asi 30 x 50 cm a překrojíme jej na dva pruhy o šířce 15 cm. Z pruhů pak radýlkem vykrajujeme trojúhelníky se základnou v délce cca 10cm. Potřeme je nutellou a drobenkou z cukru, másla, mouky a mletých ořechů. Těsto zavineme směrem od základny ke špičce, přimáčkneme, vytvarujeme rožky a můžeme nechat ještě chvíli kynout. Rohlíčky pak potřeme rozvekladným žloutkem. Pečeme asi 20 minut v troubě předehřáté na 190°C dozlatova. Po upečení je můžeme posypat moučkovým cukrem smíchaným s trochou vanilkového.