Staňte se našimi fanoušky na:

Cukrářská bábovka

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky vyšleháme se sádlem a cukrem do pěny. Přidáme kůru, rozinky, mléko, mouku s práškem do pečiva a lehce zamícháme tuhý sníh z bílků. Dáme do dobře vymazané a vysypané bábovkové formy a pečeme při teplotě 170C. Hotovou bábovku štědře pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mišička |12. května 2013
někdy budu zkoušet Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
díky za recept Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
LadyAnn |7. května 2013
ukládám Odpovědět
snilek21 |7. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
paráda, uloženo Odpovědět
water |6. května 2013
zkusim Odpovědět
Vladenka |6. května 2013
Tak ta může být dobrá. Možná ani není suchá, díky sádlu. Odpovědět
HankaHK |6. května 2013
já radši brusinky než rozinky :-P Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!