Do mísy dáme mouku, cukr, kakao a promícháme. Přidáme máslo, žloutky a vypracujeme vláčné těsto. Těsto na pomoučněném vále tence rozválíme a formičkou vykrajujeme různé tvary. Dáme na plech s pečícím papírem a v předehřáté troubě na 180°C upečeme dočervena.
Mezitím si připravíme marcipán: Do mísy prosejeme cukr, mléko a promícháme. Přidáme pár kapek mandlového aróma a po kapkách přidáváme vodu. Vždy promícháme, vody dáme tolik, až se nám utvoří vláčné, ne moc tuhé těsto podobné plastelíně. Mezi dvěma mikroténovými sáčky tence vyválíme a vykrajujeme tvary.
Vychladlé slepujeme marmeládou a nahoru přilepíme vykrájený tvar z falešného marcipánu. Nakonec ozdobíme čokoládovou polevou, kterou jsme si připravili podle návodu na sáčku.