Na vál prosijeme hladkou mouku, přidáme 150 g změklého másla, mleté mandle, 60 g cukru, žloutek a vypracujeme hladké těsto, které necháme chvíli odležet v chladu. Pak těsto vyválíme a vykrajujeme lístky, které naskládané na plech s pečícím papírem a upečeme do světle růžova. Necháme vychladnout na rovné ploše. Zatím si připravíme krém: z mléka a 1 lžíce polohrubé mouky uvaříme kaši, necháme ji vychladnout, občas zamícháme, aby se neutvořil škraloup. 100 g másla utřeme s 100 g cukru, postupně přidáváme vychladlou kaši, rum a nakonec vmícháme 40 g marcipánu, nastrouhaného najemno. Hotovým krémem slepujeme po dvou vychladlé lístky. Bílou čokoládovou polevu si rozehřejeme a obarvíme několika kapkami zelené barvy. Zbylý marcipán obarvíme červeným barvivem a vytvarujeme podlouhlá tělíčka berušek. Naplněné cukroví polijeme obarvenou polevou a doprostřed posadíme marcipánovou berušku. Nakonec si rozehřejeme čokoládu a párátkem domalujeme beruškám hlavičku, krovky a tečky. Necháme dobře zaschnout.