MARCIPÁNOVÉ HVĚZDIČKY Marcipánovou hmotu smícháme s nakrájeným kandovaným ananasem, vyválíme na plát a vykrájíme hvězdičky. Necháme zaschnout na suchém místě a dozdobíme rozpuštěnou čokoládou a ananasem. DATLE S MARCIPÁNEM Datle vypeckujeme a každou naplníme obarveným marcipánem. Ozdobíme rozpuštěnou hořkou čokoládou a necháme vychladit. KYTIČKY S MARCIPÁNEM Z čokoládového těsta vyválíme tenký plát, formičkami z něj vykrájíme kytičky a polovinu přendáme na plech. Do středu každé položíme kuličku z marcipánové hmoty a přikryjeme další kytičkou. Pečeme na 180°C a po vychladnutí ozdobíme bílou čokoládou. KOKOSOVÝ ŠPALÍČEK Ze 150g rozpuštěného másla, 200g strouhaného kokosu, 200g moučkového cukru, 3 lžic sušeného mléka, 1 bílku a 2 lžic bílého rumu vypracujeme hmotu. Rozdělíme ji na 3 stejné díly, každý obarvíme jinou potravinářskou barvou, uděláme delší válečky a ty nakrájíme.