Těsto: 250g hery, 420g hladké mouky, 140g moučkovéh cukru, 2 žloutky, 1 vanilkového cukru. Náplň: 100g Hery, 50g jemně mletých vlaškých ořechů, 50 ml mléka, 60g moučkového cukru, půl lžičky rumového aroma. Dohotovení: 100g čokoládové polevy, 100g bílé polevy Heru nakrájíme na drobné kousky, přidáme žloutky, vanilkový cukr a cukr s hladkou moukou. Těsto rychle důkladně propracujeme, aby bylo hladké a vláčné. Necháme 30 minut odpočinout v chladu. Pak do malých kovových formiček na cukroví vtlačíme kousek těsta tak, aby byla formička do poloviny vyplněná. Naskládáme na plech a dáme péci, po upečení sundáme z plechu a necháme ve formičkách krátce vychladnout. Pak vyklopíme na kovovou mřížku a necháme vychladnout úplně. Ořechy jemně nastrouháme, svaříme s mlékem a ochutíme rumovým aroma. Heru vyšleháme s moučkovým cukrem a spojíme s vychladlou ořechovou hmotou. Cukroví na spodní straně potřeme náplní a spojíme vždy 2 kousky k sobě. Pak namáčíme do poloviny do rozehřáté bílé nebo čokoládové polevy. Chuťové varianty těsta: Hotové těsto rozdělíme na 4 díly. 1. necháme základní bez přidání dalších ingrediencí. 2. zde přidáme 1 lžičku mleté skořice. 3. do tohoto přidáme půl lžičky nastrouhaného muškát. oříšku. 4. do posledního přidáme vrchovatou lžíci tmavého kakaa.