Formu na cupcaky vyložíme papírovými košíčky. Ve středně velké míse lehce rozmícháme vejce a přidáme máslo a cukr. Vyšleháme lehkou a nadýchanou směs. Přidáme mléko, mouku s prdopeč a likér; promícháme, aby se těsto spojilo. El. mixérem šleháme asi 2 minuty, dokud není nadýchané a krémové. Těsto rovnoměrně rozdělíme do košíčků. Pečeme na 180°C asi 18-20 minut, dokud těsto nevyběhne a není na dotek pevné. Cupcaky necháme chvíli zchladnout a pak je přendáme na mřížku, aby zchladly úplně. Mezitím v malé misce promícháme cukr a máslo, pak směs šleháme metličkou, dokud není našlehaná a hladká. Krém naplníme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a dáme stranou. Ostrým nožem seřízneme vršky upečených cupcaků a do středu každého natlačíme čtvrtku jahody. Naneseme připravený krém a nakonec ozdobíme kytičkami.