Staňte se našimi fanoušky na:

Ďábelská pochoutka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa lehce naklepeme přes vlákno a nakrájíme na kostičky.Na rozehřátém oleji maso opékáme,před dopečením přidáme na plátky nakrájený česnek,na kolečka nakrájenou cibuli,na proužky nakrájené feferonky a vše dopečeme doměkka.V hrníčku si rozmícháme hořčici,kečup,sůl,přidáme víno a opečené horké maso zalijeme touto směsí.Necháme projít varem a dáváme na vyhřátý talíř s dušenou rýží nebo s chlebem,zapíjíme pivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!