Staňte se našimi fanoušky na:

Ďábelská pomazánka vepřové nebo hovězí

Autor receptu: Barficka (270 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umeleme maso z 1 hovězí nebo vepřové konzervy ve vlastní šťávě spolu s 1 velkou cibulí, 2 stroužky česneku a 4 pálivými papričkami (můžeme dát i míň, pokud nemáme rádi opravdu velmi pálivou chuť). Vše promícháme se 100 g tvrdého strouhaného sýra a majonézou podle chuti. Mažeme na chleba, veku a zdobíme zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

můra|13. února 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!