Staňte se našimi fanoušky na:

Ďáblův elixír

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme hovězí maso nejlépe den předem. K rozškvařeným kostičkám slaniny přidáme nasekanou cibuli, osmahneme, přisypeme moukou, opět zasmahneme a podlijeme vývarem, ve kterém jsme rozmíchali rajčatový protlak. Ochutíme vínem a kořením, osolíme a povaříme. Omáčku procedíme a prohřejeme v ní plátky uvařeného masa. Podáváme s bílým pečivem nebo těstovinami či brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!