Staňte se našimi fanoušky na:

Datle s marcipánem

Autor receptu: laetti (43 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Datle namočíme do rumu a necháme hodinu tak. Potom scedíme a do každé vtlačíme mandli a kousek marcipánu. Necháme v lednici 2 hodiny ztuhnout. Rozehřejeme polevu a datle v ní máčíme a pak necháme ztuhnout. Hotové můžeme postříkat bílou polevou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |13. května 2013
dala bych si... Odpovědět
honzíček |13. května 2013
dobre Odpovědět
uuu|13. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!