Staňte se našimi fanoušky na:

Datlové bezé pusinky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Datle umeleme najemno, dáme do hrnce, promícháme se 100 ml vody a asi 2 minuty povaříme. Bílky s citronovou šťávou vyšleháme ve vodní lázni do polotuha, po lžících přidáváme horkou datlovou hmotu a došleháme. Datlový sníh vyndáme z lázně a naplníme cukrářský sáček s řezanou trubičkou. Na plechy vyložené pečícím papírem nastříkáme menší pusinky. Sušíme je v předehřáté troubě při teplotě 120°C asi 60-70 minut. Při sušení necháme dvířka trouby pootevřená.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |5. listopadu 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!