Staňte se našimi fanoušky na:

Debrecínská rajčata

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajské omyjeme a osušíme odkrojíme vršky,vnitřky vydlabeme a naplníme směsí,potom jablíčka vložíme do ohnivzdorné misky,posypeme strouhaným sýrem a pokapeme rozpuštěným máslem.Současně zalijeme omáčkou připravenou z několika lžic pikatního kečupu.V horké troubě asi 25 minut zapečeme.Náplň si připavíme z drobně usekané debrecínky,kterou dáme na rozpuštěné máslo,pak přidáme rýži,vše zalijeme vývarem z kostky masoxu a dusíme do měkka.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

fionka |25. dubna 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!