Staňte se našimi fanoušky na:

Debrecínské kotlety

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso si naklepeme a nakrájíme jako na řízky. Obalíme ho v hladké mouce a necháme ho zatáhnout na pánvičce z obou stran, pak maso vyndáme a osmahneme na výpeku cibulku + slaninu, když je cibulka se slaninou hotová vložíme maso + ingredience, zalijeme vodou a dusíme v papiňáku 15 min. Poté maso vyjmeme, zbytek rozmixujeme a maso vložíme zpět. Vchodná příloha je rýže, brambor.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šupina73|9. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!