Staňte se našimi fanoušky na:

Dědečkova houbová nádivka

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • máslo na vymazání pekáčku
  • strouhanka na vysypání pekáčku
  • 50 g sametových čerstvých hřibů
  • 60 g másla
  • 3 vejce
  • 5 dl mléka
  • 5 rohlíků

Pracovní postup:

Kousky hub poduste na polovině másla, přidejte kmín a sůl, promíchejte a odstavte z ohně. Kostičky rohlíků promíchejte se zbylým máslem a vejci rozšlehanými v mléce. Přidejte vychladlé houby, promíchejte, směsí dejte do vymazaného a vysypaného pekáčku a ve vyhřáté troubě upečte dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jaroslav.hulka |3. února 2014
UDĚLÁM. 1+ Odpovědět
Penelope |27. ledna 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!