Staňte se našimi fanoušky na:

Dědova bašta

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nadrobno nakrájíme hlávku zelí a dáme dusit na cibulku. Mezitím nakrájíme nářez na 4cm dlouhé a 1cm široké proužky, které obalíme v Solamylu, mírně osolíme a opepříme. Proužky nářezu prudce orestujeme na pánvi s olejem, přidáme k nim již podušené zelí a dusíme, dokud zelí nezměkne. Hotové ochutíme worcesterovou omáčkou a podáváme s pečivem (můžeme i s bramborem nebo těstovinami).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |9. září 2014
Cibule pochází ze západní Asie – dnešního Íránu a Pákistanů. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!