Staňte se našimi fanoušky na:

Dědova vaječina

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do kastrolu nalijte mléko a přidejte vejce, nakrájený salám nebo klobásku, pažitku, osolte a opepřete. Pak pozvolna, za stálého míchání, zahřívejte. Vajíčka se srazí a zůstane jen syrovátka. Sceďte (můžete dát do formiček - hezky to vypadá) a nechte vychladnout. Příloha: pečivo a zelenina.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!