Kachní prsíčka očistíme a kůži nařežeme do mřížky. Osolíme, opepříme a na 2 hodiny naložíme do marinády ze sójové omáčky, medu a 4 lžic balsamica. Pak prsíčka opečeme na oleji (na pánvi), přendáme je do pekáčku (kůží nahoru) a pečeme je asi 20 minut na 170°C, hotová nakrájíme na plátky. Fazolky spaříme v osolené vroucí vodě. Scedíme je, zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Na pánvi na olivovém oleji orestujeme na měsíčky nakrájenou cibuli a nadrobno nasekaný česnek. Přidáme fazolky a cherry rajčátka, osolíme a opepříme, prohřejeme a odstavíme. Listy salátu rozložíme na talíře, přidáme fazolky s rajčátky, každou porci doplníme několika plátky kachních prsíček, posypeme ořechy a přelijeme dresinkem připraveným ze zbylého balsamica, hořčice, ořechového oleje, soli a pepře.