Staňte se našimi fanoušky na:

Dezert - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vanilkový pudink a lžíci cukru rozmícháme ve studeném mléku, přivedeme k varu a uvaříme hustý krém, necháme vychladnout (sem tam zamícháme). Změklé máslo vyšleháme do pěny, postupně zašleháme krém a zakysanou smetanu. Do misky nasypeme instantní kávu a zalijeme 150ml vroucí vody, necháme zchladit a přimícháme rumovou tresť (případně rum). Do dezertní skleničky dáme piškoty namočené do kávy, přidáme vrstvu krému a posypeme karobem nebo kakaem. Tak pokračujeme až jsou poháry plné, poslední vrstvou je karob (kakao).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!