Ve větší misce vyšlehejte žloutky s krupicovým cukrem, postupně přidejte polohrubou mouku, karob a pár lžic horké vody. Nakonec lehce vmíchejte tuhý sníh. Vylijte na plech s pečícím papírem a pečte na nižší teplotu. Z vychladlého korpusu vykrojte srdce a přendejte na talíř. Potřete krémem z tvarohu, zakysané smetany, moučkového cukru a rumu. Na krém můžete (ale nemusíte) rozložit čerstvé jahody). Na vršek dezertu nalijte opatrně naběračkou polevu uvařenou ze 3/4 l vody, jahodového tangu (nebo vitacitu), pudinků a krystalového cukru. Nechte uležet v chladničce do druhého dne. xxxxxxxxxxxxx Můžete také upéct dva korpusy ve čtvercové a v kruhové formě. Kruh přepůlíte a polokoule přiložíte ke čtvercům do tvaru srdce.