Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Švestky rozpůlíme a naskládáme do sklenice řezem dolů, pak je zasypeme 200g cukru a zalijeme rumem. Necháme rozležet v chladu, občas sklenici obrátíme, aby se cukr rovnoměrně rozpustil. Pudink připravíme podle návodu na sáčku, vaříme za stálého míchání 2 minuty. Horký přelijeme do mísy vypláchnuté studenou vodou a necháme ztuhnout. Korpus rozkrájíme a rozdělíme na 6 talířků (nebo do mističek), přidáme menší porce pudinku, švestky a zalijeme šťávou ze sklenice. Ozdobíme kopečkem šlehačky, čokoládovou rýží, můžeme přidat lísteček máty. Rada: Pokud nechceme kupovat hotový korpus, můžeme si upéct jednoduchý tenký piškot ze 3 vajec, 3 lžic cukru a 3 lžic hrubé mouky.